Over ons

Medium  Nora sjamora staat voor kwaliteit in mediumschap en massages. Van uit het goddelijke licht is het mij gegeven om u ten dienste te staan. Om zo samen een eind op het levenspad te lopen.

 

Ik reik u mijn hand om samen in de boot te stappen van dit licht . WIE MEE WIL ,MAG DAT hij is welkom als een reisgezel op weg naar binnen .Laat het gebeuren zodat er n nieuwe weg voor je geopend mag worden ..De tocht naar binnen is boeiend eindeloos.Weet dat je het niet alleen hoeft te doen .

De naam sjamora heb ik van de sjamaan mogen ontvangen . en werk met engel michael die al de antwoorden zal door geven bij het schrijven. Ik maak contact met de spirits van de overledenen zodat zij de boodschap kunnen doorgeven wat op het moment van het nu voor u belangrijk is ,om zo naar u  innnerlijke cel te gaan van van bevrijding ,verzoening en genezing . U krijgt n reiki behandeling na .zodat u vernieuwt de weg verder mag lopen op het levenspad . Als het ons gegeven is elkaar te ontmoeten wens ik je vast n goede reis .      

Als u w naam aan mij doorgeeft en intenties,, dan brand ik een kaarsje voor u .Vanuit de Goddelijke wereld is veel mogelijk .U mag altijd contact op nemen zodat ik voor u kan bidden  en uw zorgen mag brengen bij de AllerHoogste

 

Voor meer info of een afspraak mediumsjamora@gmail.com      telf 0630991841                    

 

Ook voor gebed en zalving  mag u een beroep doen op Goddelijke gaven die Nora Sjamora  gekregen heeft .

Draden van stilte verbinden de mazen van ons gesprek